Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Call center és irodai fejbeszélők

Vezetékes és vezeték nélküli zajszűrős fejbeszélők egyfüles és kétfüles kivitelben mobil telefonhoz, asztali telefonhoz, laptophoz, PC-hez, tablethez, TV-hez.

 

QD-s fejbeszélők QD-s fejbeszélők
Vezetékes fejbeszélők zajszűrős mikrofonnal egy- és kétfüles kivitelben. Toldó kábellel telefonhoz, adapterrel PC-hez, laptophoz csatlakoztathatók.
USB-s fejbeszélők USB-s fejbeszélők
Zajszűrős fejbeszélők egyfüles és kétfüles kivitelben zajszűrős mikrofonnal laptophoz, számítógéphez.
Bluetooth fejbeszélők Bluetooth fejbeszélők
Bluetooth fejbeszélők egy- és kétfüles kivitelben zajszűrős vagy ENC mikrofonnal mobil telefonhoz, laptophoz, tablethez.
DECT fejbeszélők DECT fejbeszélők
DECT fejbeszélők egy- és kétfüles kivitelben zajszűrős mikrofonnal asztali telefonhoz, laptophoz, PC-hez. 

A hameco fejbeszélőkről általában

Választékunkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb fejbeszélőt. A hameco mikrofonos fejhallgatói modelltől függően otthoni és irodai környezetben vagy call centerben is használhatók. Nem csupán telefonbeszélgetésekre, hanem filmnézésre, tanulásra, zenehallgatásra is alkalmasak. Fejbeszélőink olyan mikrofonos fejhallgatók, melyek a call centerek által támasztott fokozott terhelést is bírják, munkaeszköz lévén rendelkeznek hallásvédelemmel (a hallásra káros kiugróan hangos impulzusokat csillapítják) továbbá a fejbeszélők mikrofonja aktív vagy passzív zajcsökkentő funkciót is ellát, ezáltal zajos környezetben is használhatók. Tartós anyagokból készülnek, hogy a különösen nagy igénybevételnek is megfeleljenek.

A fejbeszélők használata hatékonyabbá teszi a munkát, javítja a testtartást, használata egészséges. Segítségével szabaddá válnak a kezek, így beszélgetés közben a számítógépet is tudja használni. A zajszűrő funkció érthetőbbé és tisztábbá alakítja a beszédhangot a telefonbeszélgetések és videokonferenciák során. Legyen az asztali gép vagy laptop, okostelefon, táblagép, a vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélők széles választékából megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

 

A hameco vezetékes fejbeszélők

A vezetékes fejbeszélők típusai a csatlakozó  típusa szerint: QD, USB. A QD csatlakozós fejbeszélők rendszerint vezetékes telefonhoz használatosak, a bekötéshez toldó kábelre is szükség van. A megfelelő toldó kábel kiválasztásához kérje díjtalan szakmai támogatásunkat. A vezetékes USB-s fejbeszélők kompatibilisek a legtöbb operációs rendszerrel, és könnyen használható Plug&Play megoldást jelentenek a telefonbeszélgetésekhez, videokonferenciákhoz, netes oktatáshoz, de zenehallgatáshoz, játékhoz is. Az USB-s fejbeszélők vezetékén található kontroller egységgel szabályozható a hangerő, némítható a mikrofon és a modellek többségénél Teams használatakor a hívásfelvétel is kezelhető. USB-s fejbeszélő esetén a megfelelő használathoz ellenőrizze a számítógépe hangbeállításait.

 

A hameco vezeték nélküli fejbeszélők

A vezeték nélküli fejbeszélők DECT vagy Bluetooth® modellek. A DECT készülékek asztali telefonhoz vagy számítógéphez csatlakoztathatók, hatósugaruk rálátás esetén akár 150 m, míg a Bluetooth modellek típustól függően 10 - 30 m-es hatósugarúak, ugyanakkor szinte minden kommunikációs eszközhöz (egyes asztali telefonok, mobiltelefon, PC, laptop, tablet) csatlakoztathatók, ráadásul egyidőben két eszközzel is használhatók. Míg a DECT eszközök beszélgetési ideje 8 óra, egy hameco Bluetooth fejbeszélővel akár 21 órát is beszélhet megszakítás nélkül. A kapcsolatot javítja, ha laptophoz, PC-hez a hameco USB dongle segítségével csatlakoztatja a fejbeszélőt. A vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató telefonhívások lebonyolítására, videóértekezletek kezdeményezésére és azokban való részvételre, valamint zenehallgatásra is alkalmas. A fejbeszélő gombjaival a hívásfelvétel, hangerő szabályzás, mikrofon némítás kezelhető. Modelltől függően zenehallgatás közben előre-hátra lehet lépni az egyes zeneszámok között. A vezeték nélküli fejbeszélők nagy mozgásszabadságot biztosítanak, nem kötnek az asztalhoz. Egyes Bluetooth fejbeszélők közvetlenül USB kábellel tölthetők, míg más modell töltő-tartó egységgel is rendelkeznek, ami nem csupán tölti az eszközt, de dokkolóként is hasznos.

 

A hameco fejbeszélők mikrofonja zajszűrős

A mikrofon a fejbeszélők egyik legfontosabb eleme – ettől függ, milyen minőségben hallják Önt beszélgetőpartnerei a telefonban vagy megbeszélésen. A zajcsökkentő mikrofon lehet passzív (NC), segítségével a háttérzaj jelentősen csökken, így Önt tisztán és hangosan hallják. Az ENC mikrofonok már szoftveresen is szűrik a környezetből a mikrofonba érkező és onnan a hívott félhez továbbított hangot, ezáltal különösen zajos, zsúfolt, egyterű vagy szűk irodákban, call centerekben különösen hasznos munkaeszköznek bizonyulnak.