Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Díjtalan fejbeszélő tesztelés általános feltételei

Díjtalan fejbeszélő tesztelés általános feltételei

 

A teszteléshez adatlapot kell kitölteni, mely ITT érhető el.

Tesztelést csak magyarországi telephellyel rendelkező, Magyarországon bejegyzett és működő jogi személyek igényelhetnek.

A tesztelésre átadott termékek a HAMECO Trading Kft. tulajdonát képezik.

Fejbeszélők és azok kiegészítőire vonatkozó megkötések:

A tesztelési idejét, a tesztelhető eszközök mennyiségét, valamint a visszajuttatás módját minden esetben egyedi megállapodás határozza meg.

Audio- és videkonferencia eszközökre vonatkozó megkötések:

A tesztelési időszak audio- és videokonferencia teszt eszközök esetében az átvételétől számított 5 munkanap, mely egyedi megállapodás alapján meghosszabbítható. A Tesztelő a teszt készüléket és tartozékait eredeti csomagolásban, sértetlen állapotban köteles a HAMECO Trading Kft. telephelyére (2112 Veresegyház, Lisznyay Szabó Gábor utca 1.) saját költségén visszajuttatni. Amennyiben a tesztelt készülék és/vagy tartozékai - nem a szállítónak felróható okból – hiányosan, sérülten érkeznek vissza, a HAMECO Trading Kft. jogosult a teszt készüléket ill. tartozékokat a hameco.hu oldalon feltüntetett javasolt kiskereskedelmi áron a Tesztelő számára kiszámlázni, Tesztelő, mint elismert tartozást köteles azt megfizetni.

Amennyiben a tesztelésre kiadott készülék és/vagy tartozékai a Tesztelő általi átvételtől számított 15 napon belül (vagy egyedi megállapodás esetén az abban rögzített határidőn belül) – nem a szállítónak felróható okból – nem érkezik vissza a HAMECO Trading Kft. telephelyére, abban az esetben a HAMECO Trading Kft. jogosult a teszt készüléket ill. tartozékokat a hameco.hu oldalon feltüntetett javasolt kiskereskedelmi áron a Tesztelő számára kiszámlázni, Tesztelő, mint elismert tartozást köteles azt megfizetni.

A HAMECO Trading Kft. kijelenti, hogy minden tesztelésre kiadott termékeket és azok kiegészítőit sértetlen, működőképes állapotban biztosítja a Tesztelő rendelkezésére. Az űrlapon megadott adatok helyességéért a Tesztelő felel.

Különös követelmények USB-s, bluetooth fejbeszélő, audio- videokonferencia eszközök tesztelése esetén:

A teszt eszközök plug&play típusúak, driver telepítést nem igényelnek. A helytelen eszköz beállítások a teszt eszköz nem megfelelő működését eredményezik, ezért különös gondot kell fordítani a megfelelő beállításokra. Az eszközök kép és hangbeállításánál a tesztet igénylőknek adatbiztonsági okokból saját IT supportjukat kell igénybe venniük. 

Különös követelmények QD-s és DECT fejbeszélő tesztelés esetén:

Helytelenül megadott adatok esetében, illetve olyan esetekben, ha a Tesztelő nem az előzetesen e-mailben megadott alközpont és telefon típuson kívánja tesztelni a fejbeszélőt és tartozékait, a teszt készülék nem, vagy nem megfelelően működhet, tekintettel arra, hogy az egyes alközpontok és telefonkészülékek egymástól eltérő bekötésű fejbeszélőket, illetve tartozékokat igényelnek. A hibásan megadott adatok ill. azoktól eltérő eszközökön történő tesztelésekből adódó hibák, esetleges károk a Tesztelőt terhelik.

Szállítási költség: bruttó 50.000 Ft alatt a teszt eszköz szállítólevelén DPD szállítás esetén bruttó 1.990 Ft-os, FOXPOST csiomagautomatába történő szállítás esetén 990 Ft szállítási költség is szerepel, melyet az ügyfél csak abban az esetben fizet meg, amennyiben a teszt eszközt megtartja. Amennyiben a teszt eszközt visszaküldi, akkor azt saját költségén teszi meg, a szállítólevélen szereplő szállítási költséget viszont nem kell megfizetnie. Bruttó 50.000 Ft feletti értékű teszt eszközt nem terhel kiszállítási költség.

Egyidőben tesztelhető eszközök száma:

2 konfigurációból (pl videokamera + hangszóró) 1-1 db tesztelhető egyszerre. 
Fejbeszélők esetében megállapodás szerint.

A HAMECO Trading Kft. kijelenti, hogy a teszt eszközök rendelkeznek CE minősítéssel.

A hameco védjegy a HAMECO Trading Kft. tulajdona.

A tesztelési feltételek elfogadásával Ön elfogadja Adatkezelési szabályzatunkat is.

 

Veresegyház, 2023